Martie, 2019

sâmbătă16Martie8:00 PM10:30 PMmultumultDeeper Kind of Yellow Blue 8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz13 Locuri ocupate47 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

multumult
Deeper Kind of Yellow Blue
lansare de album

Marina– voce, vioară (pata galbenă)
Călin Torsan – instrumente de suflat, voce
Vasile Gherghel – ghitară bas, electronice
Marius Achim – baterie

Deeper Kind of Yellow Blue a fost editat în decembrie 2018 la casa grecească Thirsty Leaves Music. Istoria tribului ciudat despre care povestim acolo va fi dezvăluită în sunete și imagini alese cu grijă. O proiecție video azurie va scălda faldurile unei rochii galbene, transformând iluzia în green. În Green Hours. Pe 16 martie. Muzică liber improvizată.


intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 16 Martie 20:00 - Sâmbătă 16 Martie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120