Iulie, 2019

miercuri03Iulie8:00 PM10:00 PMVisul unei nopți de Vară8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Spectacole:Performance,Teatru19 Locuri ocupate11 Locuri rămase

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

Visul unei nopți de Vară
shakespeare – dedublat

cu:
Irina Antonie
Alina Rotaru
Nicholas Cațianis
George Rotarutraducerea & regia: Peter Kerek
muzica: Aurelian Stoleriu
video: Kotki Visuals
scenografia: Iuliana Vîlsan
producția: Teatrul LUNI de la Green Hourscu sprijinul: Banca Transilvania & McCann Bucharest
premiera: 19 & 20 iunie 2019

“Visul unei Nopți de Vară” este una dintre cele mai mari capodopere ale dramaturgiei universale…iar tema piesei este una veche de când omenirea: relația dintre bărbat și femeie. Ce înseamnă uniunea dintre bărbat și femeie? E cu adevărat posibilă? Sau e doar o iluzie, un vis?
Odată cu Shakespeare coborâm în cele mai adânci compartimente ale psihologiei feminine și masculine. Căutăm să parcurgem cele mai interzise trasee dintr-un bărbat și o femeie. Iar mediul prin care spectacolul parcurge aceste căi este corpul. Întreg misterul întâlnirii dintre bărbat și femeie este spus prin corp: cel feminin și cel masculin. (Peter Kerek)

“Sub coordonarea lui Peter Kerek se înregistrează o performanță extraordinară a celor patru tineri actori – Irina Antonie, Alina Rotaru, Nicholas Cațianis Jr., George Rotaru – care se deplasează cu precizie acrobatică între diferitele personaje pe care trebuie să le joace, fără exagerări menite să definească un profil sau altul, ci numai prin discrete reglări ale tonului vocii și ale posturii & atitudinii. De altfel, registrul fizic este cel în care actorii evoluează integral, pe baza unei coregrafii asumate din interior, atât de bine executate încât te întrebi cum se vor mai mișca ”în civil”, odată ce s-a terminat spectacolul. În spațiul mic, pe care numai proiecțiile și libertatea mișcărilor lor reușesc să-l mărească, elasticizându-l parcă, cei patru se mișcă într-un ansamblu bine coordonat, corpurile lor păstrând aproape permanent contactul unul cu altul și alunecând dintr-o scenă în alta la unison, elegant și atletic, asemeni panterelor la vânătoare.”
(Cristina Modreanu)


intrare:
– 40 de lei. Biletele se pot achita la sediul Green Hours, sau online, pe Bilet.ro
++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 5-10 minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 3 Iulie 20:00 - Miercuri 3 Iulie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120