Martie, 2020

luni09Martie8:00 PM9:30 PMA TRIP TO TWISTERLAND8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

A TRIP TO TWISTERLAND

o serie de concerte a grupului a capella The Twisters.

Cele 5 fete au pornit pe acest drum în urmă cu aproape 5 ani, în ultimii doi ani fiecare dintre ele concentrîndu-se pe proiecte personale. Cu toate acestea, dorul de acest proiect le-a făcut să vină cu ideea de a organiza cîte un „concert-cadou”. Conceptul constă în concerte organizate în perioada în care cele 5 fete își serbează ziua, fiecare din ele primind de la celelalte cîte un concert cadou.

Fiind un proiect creat din plăcerea cîntatului pe mai multe voci, partea a doua a fiecărui eveniment va consta într-un jam-session dedicat vocaliștilor.

Donație sugerată: 30 ron

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 9 Martie 20:00 - Luni 9 Martie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120