Septembrie, 2020

duminică27Septembrie7:30 PM9:30 PMTrei Parale. Bazar7:30 PM - 9:30 PM Concerte:World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Trei Parale
“Bazar. Cântări din veacul al XIX-lea ”

Florin Iordan – saz, cobză, fluiere, cimpoi
Daniel Pop – voce, fluiere, dairea
Mihai Balabaș – vioară
Beatrice Iordan – cobză, contrabasProiect inițial al grupului Trei Parale, mereu primenit și adăugit, este o călătorie de-a lungul secolului al XIX-lea în muzica orașelor și a mahalalelor. Pornind de la curțile marilor boieri, ne vom îndrepta pașii către marginile orașelor urmînd traseul de-acum bineștiut al modei și influenței orientale.

Din programul concertului propus de grupul Trei parale nu vor lipsi contribuțiile la coloana sonoră a filmului Aferim! sau la expunerea casei memoriale Anton Pann.

– – –

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 28 septembrie.

Preț bilete:
– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 27 Septembrie 19:30 - Duminică 27 Septembrie 21:30