Octombrie, 2021

sâmbătă23Octombrie8:00 PM10:00 PMTANGO NEVEROSIMIL | concert Alexandru Nuca & Maxim Belciug8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Tango,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

TANGO NEVEROSIMIL
concert Alexandru Nuca & Maxim Belciug
Alexandru Nuca – bandoneon
Maxim Belciug – ghitară

Întîlnirea muzicală dintre Alexandru Nuca și Maxim Belciug e unul dintre acele momente fericite care trebuiau să se întîmple, cîndva, într-o zi cu două dimineți de muzică și soare. Și iată că s-a întîmplat chiar în această toamnă, iar ghitara pasională a lui Maxim Belciug, cu sunetul său aparte și toate pornirile sale, cînd misterioase și duioase, cînd brutale și tăioase, își găsește în bandoneonul cîntat vrăjitorește de Alexandru Nuca un partener de joc pe măsură. Din muzica lor sar scîntei, sar trăiri, sar culori: galben, singura culoare pe care o putea vedea Borges, și azuriu, și verde, culoare de mentă, și roșu sîngeriu. E o bogăție, dar nu numai de străvezii, romantice plăceri, ci și de scrîșnet, de dureri, de despărțiri, de împreună. Ca-n viață, și-n muzică și-n tango. Căci, așa cum a spus Borges, “tangoul dă tuturor un trecut imaginar, ascultînd tangoul simțim cu toții cum, în chip magic, am murit în colțul străzii într-o încăierare”.

!!! Avînd în vedere reglementările legale în vigoare desfășurarea activității cu publicul în cadrul Green Hours se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol pînă la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care:
▪︎ sînt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
▪︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
 
Preț bilete:

– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 23 Octombrie 20:00 - Sâmbătă 23 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120