Iunie, 2019

duminică16Iunie7:30 PM9:45 PMConcert de tango și folclor argentinian7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Tango

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
Concert de tango și folclor argentinian
Moscato Luna – ghitară
José Almar – voce & ghitară
 
Moscato și José ne vor duce de la nord la sud și de la est la vest, într-un tur al muzicii argentiniene. Nu numai tangoul va fi muzica principală a nopții, ci și amploarea și necunoscutul folclor argentinian. Cîntece instrumentale virtuoase de ghitară solo și duo și versuri pentru suflet, în spaniolă.
 
MAXIMILIANO “MOSCATO” LUNA, s-a născut în 1983, în Villa Dominico, Buenos Aires. În adolescență a început să iubească necondiționat ghitara; este un autodidact. Maeștrii săi au fost înregistrările. Este creatorul “Festivalului de ghitară în Tango”. Director muzical și ghitarist principal în diferite formațiuni.
A înregistrat mai multe discuri cu cele mai importante figuri ale tango-ului și folclorului actual. În 2014 a prezentat primul său album solo.
 
JOSḖ ALMAR, s-a născut în Buenos Aires, Argentina, în 1984. A făcut primii pași în domeniul artei în 1996. Muzică și dans, în 1999. Începînd cu anul 2006, José a călătorit în întreaga lume și a predat pe 3 continente, 20 de țări și prea multe orașe ca să fie enumerate. Cunoscut pentru versatilitatea sa în domeniul artei, am putea să-l descriem pe José Almar ca pe un renascentist al secolului 21: dansator de tango, cântăreț, ghitarist, pictor și co-autor, actor, profesor, designer digital, și lista poate continua.


intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului
++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 16 Iunie 19:30 - Duminică 16 Iunie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120