Februarie, 2020

duminică02Februarie8:00 PM10:30 PMStorytellers. Acoustic Blues Project8:00 PM - 10:30 PM Concerte:Blues20 Locuri ocupate25 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

STORYTELLERS
Acoustic Blues Project

Muzici și Povești din Istoria Blues-ului

Marcian Petrescu – muzicuță, voce, textier, povestitor
Mihai Tacoi – ghitară acustică, voce

Marcian Petrescu este cotat în prezent drept cel mai bun cîntăreț la muzicuță de pe scena autohtonă de blues. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind “Drifting Blues” (2018).
I-a avut ca invitați speciali pe albumele sale, pe trei dintre cei mai importanți și renumiți armoniști din USA: Sugar Blue și Charlie Musselwhite (ambii laureați cu Grammy) și pe Rick Esrin (multiplu nominalizat la Grammy și cîștigător al numeroase Blues Music Awards).

Mihai Tacoi este unul dintre cei mai buni ghitariști din tînăra generație, “fluent” atît în blues, cît și în muzica rock și rock alternativ. Este profesor de ghitară la Rock School și în afară de colaborările cu Marcian Petrescu în proiectele Trenul de Noapte și Storytellers, conduce propria formatie, numită “UMBRA”, cu care abordează un rock alternativ melodic.
A cîntat timp de cîțiva ani în trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sînt readuse pe scena o serie de piese legendare de la Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar și cîteva compoziții proprii ale lui Marcian Petrescu, în limba română, inedit orchestrate.


intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro
[achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului

++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 2 Februarie 20:00 - Duminică 2 Februarie 22:30