Martie, 2023

sâmbătă25Martie8:00 PM10:00 PMSticks & StringsLovestruck Festival8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă în cadrul Lovestruck Festival:

Tavi Scurtu & Sorin Romanescu
Sticks & Strings

Tavi Scurtu – drums
Sorin Romanescu – guitar
Sticks & Strings este o idee muzicală recentă inițiată de Tavi Scurtu, o provocare de dialog improvizatoric într-o formulă instrumentală de concert mai puțin întâlnită. Un mix live, spontan, unic și irepetabil de ritmuri și sonorități acustice și electronice într-o abordare proaspătă.
Tavi Scurtu are o istorie solidă ca percuționist, jucându-se relaxat în mai multe zone muzicale, proiecte și trupe, oscilând armonios între jazz, electronic și sub-ramuri ale acestora. Cariera de peste 20 de ani l-a adus așadar și în ipostaza acestui proiect și cu ocazia evenimentului acesta putem să-i ascultăm împreună pe cei doi muzicieni.
Sorin Romanescu este o prezență îndelungată pe scena muzicală numele lui fiind legat de-a lungul timpului atât de muzica de jazz cât și de proiecte artistice din alte genuri în care improvizația este ingredient principal. Flexibilitatea sa muzicală și apetența pentru improvizație s-au materializat în colaborări muzicale live și înregistrări ce însumează aproape 30 de albume.
intrare liberă, în limita locurilor disponibile, cu rezervare prealabilă @: rezervlagreen@gmail.com☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 25 Martie 20:00 - Sâmbătă 25 Martie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120