Aprilie, 2023

joi20Aprilie8:00 PM10:00 PMSorina Rotaru & Alexandru OlteanuUnderGreen8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Sorina Rotaru & Alexandru Olteanu
Linger in my arms a little longer, darling

Cunoaștem starea asta aproape palpabilă din miezul inimii.. O savurăm cu ochii fluturînd de încîntare, îi mângîiem atemporalitatea, îi șoptim cuvinte pe care am vrea să le șteargă timpul, ca noi să devenim în ea vremea întreagă. Sorina Rotaru și Alexandru Olteanu îi cîntă și vă invită cu bucurie în această îmbrățișare muzicală, învăluită în aripi de iubire.

Preț bilete:
_ 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 20 Aprilie 20:00 - Joi 20 Aprilie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120