Decembrie, 2019

marți03Decembrie8:00 PM10:30 PMSorin Zlat Quartet8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz12 Locuri ocupate33 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
Sorin Zlat Quartet
The Land of Dreams 

Sorin Zlat – pian, compoziții
Cătălin Milea – saxofon
Michael Acker – contrabas
Iulian Nicolau – baterie

Proaspăt întors din turneul pe care l-a susținut în SUA, pianistul Sorin Zlat își continuă seria de concerte în România, unde va promova muzica de pe noul său album, ”The Land of Dreams”.În anul 2018, pianistul Sorin Zlat a început să lucreze la noul său album, ”The Land Of Dreams”, conținînd compoziții și orchestratii originale.
Un mix de stiluri ce oscilează de la cool jazz, la post-bop, latin, avant-garde, funk sau neo-soul, proiectul este un testament al universalității muzicii, aducînd laolaltă artiști proveniți din generații și școli de gîndire diferite, dar uniți de limbajul comun al jazzului. Proiectul se bucură de un succes binemeritat în România, Europa și SUA și a dat naștere unor colaborări muzicale cu diferiți muzicieni români și internaționali (toți prezenți pe albumul-compilație).
”The Land of Dreams” este tărîmul tuturor muzicienilor care pot comunica prin intermediul muzicii și oferă publicului ascultător o provocare auditivă spontană și captivantă totodată.

intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului
 
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 3 Decembrie 20:00 - Marți 3 Decembrie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120