Iulie, 2020

duminică05Iulie7:30 PM9:30 PMSORIN ZLAT QuartetPandemic Vibes - The Century of Involution7:30 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

SORIN ZLAT Quartet
Pandemic Vibes – The Century of Involution
 
Sorin Zlat – keys / synth
Cătălin Milea – saxofon / sound fx
Alex Marin – contrabas / bas electric
Iulian Nicolau – percuție
 
Concertul Pandemic Vibes – The Century of Involution va cuprinde compoziții personale, create în această perioadă pandemică, precum și lucrări de pe albumele The Land of Dreams și Endurance.
“Mesajul acestui concert exprimă îngrijorarea față de dezvoltarea tehnologiei și regresarea relațiilor interumane sfâșiate de robotizare, dar această involuție poate fi oricând oprită dacă apreciem mai mult valoarea spirituală și umană. Muzica și arta sparg orice graniță indiferent de culoare, rasa, religie și ne poartă spre un tărâm universal unde putem comunica printr-un singur limbaj.
Esențial este să nu ne îndepărtăm unii de alții și să preluăm partea bună a acestei noi tehnologii, să o folosim în sensul cel mai bun pentru a dezvolta mai mult latura umană.” (Sorin Zlat) 

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 6 iulie!

Preț bilete:
– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 45 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 5 Iulie 19:30 - Duminică 5 Iulie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120