Octombrie, 2022

sâmbătă15Octombrie8:00 PM10:00 PMSorin Romanescu - Sole8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Sorin Romanescu
Sole

Sorin Romanescu – guitar

original compositions, improvisations, rearranged jazz standards

In the Esperanto language (n.e. “International Language” / “A person full of hope”), Sole means alone.
Sorin Romanescu, one of the most appreciated musicians of the Romanian jazz scene, invites us to an extremely special guitar recital. A musical adventure, in which Sorin could be the equivalent of Don Quixote and his guitar, Sancho.

compoziții originale, improvizații, standarde de jazz rearanjate

În limba Esperanto (n.e. ”Limba Internațională” / ”O persoană plină de speranță”), Sole înseamnă singur.
Sorin Romanescu, unul dintre cei mai apreciați muzicieni de pe scena românească de jazz, ne îmbie la un recital de ghitară extrem de special. O aventură muzicală în care Sorin poate fi echivalentul lui Don Quijote, iar ghitara sa, Sancho.

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 15 Octombrie 20:00 - Sâmbătă 15 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120