Decembrie, 2018

sâmbătă22Decembrie9:00 PM11:00 PMConcert Vali ”SirBlues” Răcilă9:00 PM - 11:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Blues19 Locuri ocupate21 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours are bucuria să-l prezinte pe ”Sir Blues”!

Concert Vali ”SirBlues” Răcilă

Vali Răcilă s-a născut în mai 1953, la Iași, a copilărit la Vatra Dornei și a absolvit Facultatea de Socio-Psihologie din Iași. A cîntat blues încă din perioada liceului, fascinat de Hendrix, Stones, Mayall, BB King si Bob Dylan.
A fost actor la Teatrul ‘Mihai Eminescu’ din Botoșani între anii 1979 și 2002.
Își cîntă blues-ul de niște zeci de ani, din timpul liceului, în diferite configurații sau în originale apariții solo. Printre numeroase altele, organizează activități creative cu beneficiarii din CRRN Dărmănesti și din alte centre similare ale DGASPC Bacău.
Este urmărit de porecla ‘SirBlues’ din vremea în care cînta împreună cu regretatul Ștefan (Fane) Adumitroaie, poate și pentru că și-a asumat BLUES-ul autentic, tradițional, cu sorgintea între sclavii transpirați de pe plantațiile de bumbac sau a truditorilor șantierelor construind “Lumea Nouă” de dincolo de ocean, acum circa 2 secole. A dus și duce această muzică și feeling-ul ei special, în numeroase și diferite locuri din țară și din străinătate. Acum, după (foarte mulți ani) – din nou în Green Hours!

Discografie:
– Handmade Blues (Vali Răcilă & Raul Kușak) – 2011 (prin Fundația Nicu Alifantis)
– Stay Styx-ed to the Blues
– 2015 (Styx Records – Austria)


intrare:
-25 de lei – achitat în avans (în limita a 40 locuri), pînă în preziua evenimentului, exclusiv pe Bilet.ro
– 35 de lei* – achitat în ziua evenimentului, cu rezervare prealabilă prin www.greenhours.ro
* redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 22 Decembrie 21:00 - Sâmbătă 22 Decembrie 23:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120