Octombrie, 2022

sâmbătă08Octombrie7:00 PM9:00 PMSergiu Cioiu. Super Green 82UnderGreen7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Poezie

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Sergiu Cioiu
Super Green 82

Sergiu Cioiu – voce
Vlad Crețu – ghitară

Cîntece și poeme de Alexandru Mandy, Miron Radu Paraschivescu, Adrian Păunescu, Ştefan Radof, Marin Sorescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu și alții.
”Componenta de trăire a amplului său preaplin interpretativ ar necesita, îndrăznesc eu să afirm, superlative încă mai convingătoare decât în chip obişnuit, spre a putea întruchipa cu certă măsură dimensiunile reale ale patosului investit în CONCERTUL-ÎNCÂNTARE pe care, cu o generozitate şi o veritabilă vocaţie de demiurg, Sergiu Cioiu ni l-a oferit în dar în inubliabila seară de luni de la Green Hours… Cu un glas a cărui forţă a dominat inclusiv zgomotele imunde ale motocicleteloraccelerând diabolic pe Calea Victoriei – de aici şi semnificaţia deloc metaforică, explicită, a titlului rândurilor de faţă – actorul muzician a desprăfuit aurifere zăcăminte de cuvânt şi sunet!
De la şoaptele subtile la tonurile pline de pregnanţă, mereu tânărul artist (căci putem vorbi de o a doua tinereţe!) a vădit o surprinzătoare capacitate de a doza şi exhiba o întreagă pluralitate de sentimente! Nu mai puţin frapantă s-a dovedit a fi debordanta energie cu care a susţinut intens tonusul exteriorizării timp de două ore încheiate!! Realmente, o energie a dăruirii de sine şi a creativităţii, demnă de invidiat!!!
(Florian Lungu – nov. 2020 – UZP)

Sergiu Cioiu, om-spectacol, cu o lungă experiență de actor-cîntăreț, stabilit de peste 35 de ani în Canada, revine periodic în țară din aprilie 2016.
Artistul participă la emisiuni de televiziune, prezintă recitaluri de succes pe scenele bucureștene și nu numai, în care îmbină cîntecul cu poezia.
Sergiu Cioiu este un cunoscut interpret de muzică uşoară din anii ’60, ’70, care a lansat piese de succes precum “Cântecul vântului”, “Glasul tău”, “Pentru cine?”, “Mersi, Becaud”, “Poarta sărutului”, “Masa tăcerii”, “Coloana fără sfârşit”, “Primul loc de pe pământ”, “Dintr-un milion” sau “Cine a găsit tinereţea mea…”.

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 8 Octombrie 19:00 - Sâmbătă 8 Octombrie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120