Octombrie, 2019

sâmbătă26Octombrie8:00 PM10:30 PMSergiu Cioiu. Nichita - 11 elegii8:00 PM - 10:30 PM Spectacole:PoezieConcerte:Poezie2 Locuri ocupate33 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Sergiu Cioiu. Nichita – 11 elegii
…muzică, sand-art, Poezie…

Sergiu Cioiu – voce
Dragoș Mocanu – caval, fluer, nai
&
Mariana Pachiș – sand-artist
”În 1966 am debutat, ca interpret de cîntec lansînd Cîntecul Vîntului pe scena defunctului Festival Național de Creație și Interpretare MAMAIA. Practic, a fost debutul meu pe piața cîntecului în România.
Tot în 1966 s-a întîmplat miracolul celor 11 Elegii, operă poetică inconturnabilă a marelui Nichita Stănescu.
Pentru mine a fost un început de drum. Era după apariția mea la celebra sală OLYMPIA, din Paris. Era doar dovada unui început.
 
Nichita a rămas nemaifiind, eu, încă, sînt! Mereu într-o căutare de sens, îl caut iar pe Nichita.” (Sergiu Cioiu)
 
“Debutul meu este, evident, într-o criză de timp. A fost într-o criză de timp… Debutul s-a produs într-o criză de timp interior, dar într-o maximă contemplare exterioară. 11 elegii, cel puţin pentru mine, sînt dovada începutului poeziei mele.” (Nichita Stănescu)
intrare:
– 30 de lei – achitat în avansonline, pe Bilet.ro,
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului
++ redus la 1/2 (20 de lei) pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului! Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 26 Octombrie 20:00 - Sâmbătă 26 Octombrie 22:30