Martie, 2018

miercuri28Martie8:00 PM9:30 PMScara Pisicii8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru2 Locuri ocupate48 Locuri rămase

Detalii eveniment

Scara Pisicii
după Katalin Thuróczy

cu:
Cătălina Mustață & Ana Maria Chiriță-Oglindă

traducere: Anamaria Pop
adaptarea: Alexandra Popescu
sound design: Salex Iatma
coregrafie: Florin Fieroiu
regie: Popescu
costume & make-up: Ellis Luxury Fashion Boutique
producția: Teatrul LUNI de la Green Hours

Totul începe într-un bar, unde se și termină, pentru că cineva moare și acesta e în general semn clar de final.
După ce începe și pînă ajunge să se termine, se expune languros o problemă rămasă nerezolvată de mii de ani și care apasă în mod evident întreaga societate: cum anume, precis și clar, se bat două femei pentru un bărbat? Conform studiilor ce au acoperit acest subiect delicat, ele fie își aruncă reciproc perne pufoase de la una la alta sperînd ca adversara să pleznească de de la sine de epuizare, fie…dacă publicul acceptă astfel de refulări scenice, se luptă, seminud, în lavă albă, într-un spațiu special amenajat în acest sens.
O mascaradă comercială practic, costruită vizual de neinițiați, în jurul unei grave situații, pentru că este de la sine înțeles că nimeni nu își poate dori cu adevărat să rămînă singur în baia eternității. Așadar, un Cat Fight veritabil, construit în jurul unei documentări asidue, formulat în urma unei analize stufoase, cu durata fixă de aproximativ o oră, vă invită să descoperiți dacă femeile se războiesc cu adevărat sau doar așa… în termeni corect politici, cu grijă să nu agreseze ochii sensibili ai spectatorului.

Intrare:
– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezerlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Miercuri 28 Martie 20:00 - Miercuri 28 Martie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120