August, 2020

marți25August7:30 PM9:30 PMSONOTERRA Ensemble. 'Saxophone Mantras'7:30 PM - 9:30 PM Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

SONOTERRA Ensemble
‘Saxophone Mantras’

SONOTERRA ENSEMBLE, unit de saxofonistul Cătălin Milea cu scopul de a susține acestă muzică de compoziții proprii și improvizație, reușește să creeze contexte sonore generoase, culori variate, forță și îi are în componența sa pe Cătălin Milea – saxofoane (sopranino, sopran, tenor, bariton) clarinet bas, dijderidu, duduk, flaut, double ocarina, boluri tibetane, gong-uri, Gabriel Bălașa pantam și percuții, Avadhut Kasinadhuni – tabla indiană și vioară, Bogdan Tănase – ghitară și efecte, Tavi Scurtu – baterie, instrumente de percuție, efecte, Florian Nicolau – contrabas.

Este o muzică compusă de Milea, cu momente serene, de introspecție, de vertigo, mișcare, sound healing, meditație, care impresionează prin ritm, groove și timbralități rafinate. Artistul a înregistrat albumele ‘Re-Bop Unit featuring Dick Oatts’ cu participarea unuia dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai genului din New York, ‘Something for Now’ înregistrat alături de trio-ul de muzică improvizată RAM (Rodriguez/Aksunger/Milea), ‘Evocative’ alaturi de ghitaristul Dan Mitrofan. Cătălin Milea poate fi vazut alaturi de Sorin Zlat Quartet, Bigband-ul Radio, Ubuntu People, Bucharest Jazz Orchestra, The Jam Community sau alte proiecte, ca invitat. Mai multe despre el pe www.catalinmilea.com

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 26 august!

Preț bilete:
– 60 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 70 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 25 August 19:30 - Marți 25 August 21:30