Iulie, 2018

luni02Iulie7:30 PM9:45 PMSanem Kalfa . George DumitriuDANCE7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Electro,Jazz,World Music9 Locuri ocupate91 Locuri rămase

Detalii eveniment

DANCE

Sanem Kalfa (Turcia) – vocals, electronics
George Dumitriu (România) – guitar, viola

Subtil și captivant, exploziv și teatral, noul album DANCE a fost lansat pe 1 mai 2018.
Dorul turcesc, melancolia braziliană, înțelepciunea persană a dragostei universale și perspectiva italiană a celor 4 anotimpuri stau la baza explorărilor creative ale acestui album. 

Identitatea proiectului este inspirată de Rumi, ”prințul poeților sufiți”, și exprimă o explorare simplă, intimă și sinceră a muzicii, într-un fel bogat și creativ din punct de vedere melodic. 
Bazat în Amsterdam, duo-ul este recunoscut pentru concertele intime și intense.
Cîștigătoare a Competiției de Jazz de la Montreux, prezidată de Quincy Jones, Sanem Kalfa cîntă compoziții originale, precum și aranjamente în 4 limbi diferită: limba ei maternă – turca, portugheză, italiană și engleză.
Partener de scenă și de dialog îi este George Dumitriu, poli-intrumentalist și compozitor, activ pe scenele europene de jazz, muzică clasic-contemporană și improvizată.

– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 30 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Luni 2 Iulie 19:30 - Luni 2 Iulie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120