Octombrie, 2021

sâmbătă09Octombrie7:00 PM9:00 PMRubié Trió7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours & Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar București prezintă, în cadrul Ediţiei a 3-a a Zilelor Jazzului Maghiar la Bucureşti:
Rubié Trió
Rubié – pian & voce
Lászlo Sándor – bas electric
Áron Ferencz – baterie & magie
Rubié Trió vine de la Cluj-Napoca: trei tineri muzicieni care îşi transmit ideile şi sentimentele prin intermediul mai multor genuri – nu jazz, neo-soul, post-bop, invitînd publicul într-o călătorie muzicală incitantă.
Trio-ul a fost premiat la ediţia din anul 2018 a Concursului Internaţional Jazz in the Park.

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vânzare un număr limitat de bilete.
Concertul se va desfășura în UnderGreen, într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 30 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 9 Octombrie 19:00 - Sâmbătă 9 Octombrie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120