Martie, 2019

marți05Martie8:00 PM9:30 PMRoller coaster8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru29 Locuri ocupate21 Locuri rămase

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

Rollercoaster
de Cristina Drăghici

cu: Cristina Drăghici și Alexandru Zob
muzică & sound design: Sever Bârzan
animație: Aliona Ciobanu

Producție: SMO Association și Teatrul LUNI de la Green Hours (2019)

“Opusul depresiei nu este fericirea, ci vitalitatea, iar viața mea, acum când scriu asta, este – chiar și când e tristă – plină de puterea de a trăi.” Andrew Solomon – Demonul amiezii

Ce te face să te ridici dimineața din pat? Care este scopul? Care este sensul acțiunilor tale? Și ce te faci când pierzi acel sens? Rollercoaster urmărește călătoria interioară a Mariei care încearcă să-și exploreze propriile stări, să-și descifreze propria “tristețe patologică”; trecutul și prezentul, întâmplările, substanțele și oamenii se amestecă, ceea ce contează nu este cronologia, ci înțelegerea parcursului, depășirea obstacolelor și redescoperirea bucuriei. Și, mai presus de orice, importantă este identificarea Ajutorului, care poate lua diverse forme, esential este să-l recunoști și să-l primești.
Rollercoaster nu este o investigație clinică, este o perspectivă din interior, imperfectă ca orice trăire. Mulțumim celor care au avut deschiderea și generozitatea să ne împărtășească din experiența și lupta lor. Și, oricât de banal ar putea suna, nu sunteți și nu suntem singuri.


intrare:
– 30 de lei
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată. (NU este permisă intrarea la spectacol după startul reprezentației!)
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 5 Martie 20:00 - Marți 5 Martie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120