August, 2021

miercuri11August7:00 PM9:00 PMRadu Vâlcu Quintet7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Radu Vâlcu Quintet

Radu Vâlcu – ghitară
​Mihai Balabaș – vioară
Andrei Petrache – pian​
Răzvan Florescu – percuții tradițional, vibrafon
​Alexandru Badea – baterie

R.V.Q. este un proiect cameral ce îmbină muzica clasică, influențele muzicilor tradiționale (world music) și jazz-ul. Înființat în București, în mai 2018, muzicienii au fost deja invitați să susțină concerte în festivaluri internaționale de renume: Festivalul George Enescu, Harmonia Cordis International Guitar Festival sau Festivalul de Muzică Contemporană 3Sound.

“Radu Vâlcu Quintet și-a dorit să genereze un organism artistic prin intermediul căruia să-și poată exprima deopotrivă creativitatea componistică și talentul de interpreţi. Albumul de debut, Daydream, este spaţiul unde experienţa de până acum a grupului este filtrată și transformată într-o muzică inteligentă, explozivă
emoţional și deja matură la nivel de scriere și structură.
Compoziţiile originale devin
inima grupului, locul care generează identitatea sa sonoră. Cu inspiraţie din jazz, fusion,
muzică clasică, world music, RVQ propune, de fapt, o manieră proprie de a înţelege muzica, iar grupul se
regăsește în sensibilitatea îndreptată asupra spaţiului timbral și aprofundarea universului armonic. Perseverenţa în dorinţa de a face muzică urmându-și propriul gust dă deja rezultate, iar RVQ devine un grup de referinţă pe scena autohtonă.
Abia după ce descoperi muzica lor îţi dai seama că o așteptai demult.” (connectarts 2020)

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 11 August 19:00 - Miercuri 11 August 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120