Februarie, 2020

joi27Februarie8:00 PM10:30 PMRadu Vâlcu Quartet8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Radu Vâlcu Quartet

Radu Vâlcu – ghitară
​Mihai Balabaș – vioară
Andrei Petrache – pian​
Răzvan Florescu – percuții tradițional, vibrafon
invitat:
​Alexandru Badea – baterie

R.V.Q. este un proiect cameral ce îmbină muzica clasică, influențele muzicilor tradiționale (world music) și jazz-ul. Înființat în București, în mai 2018, muzicienii au fost deja invitați să susțină concerte în festivaluri internaționale de renume: Festivalul George Enescu, Harmonia Cordis International Guitar Festival sau Festivalul de Muzică Contemporană 3Sound.
În afară de aranjamentele muzicale făcute după lucrări de virtuozitate ale unor compozitori precum Mathias Duplessy sau Emmannuel Sejourne, muzicienii au compus piesele proprii, lucrări ce vor fi prezentate pe albumul lor de debut, programat a fi lansat în toamna lui 2020.

– – –

intrare:

– 40 de lei – achitat în avans, online, pe Bilet.ro [achiziționare în avans a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 50 de lei – achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:

# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 27 Februarie 20:00 - Joi 27 Februarie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120