Septembrie, 2021

joi09Septembrie7:00 PM9:00 PMPumn de Țărână Band7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Bossa Nova,Jazz

Detalii eveniment

Green Hours & Forumul Cultural Austriac prezintă:
Pumn de Țărână Band
Onisim Lungu – rap vocals & lyrics
Rosa Fürpass-Netočný – vocals
Victoria Pfeil – soprano & baritone sax
Aron Hollinger – electric guitar
Andreas Huber – trombone
Sarah Brait – electric bass
Raphael Schuster – drums
Septembrie stă sub semnul aniversării a 27 de ani de Green Hours. Ne conectăm cu Voicu Rădescu și muzicile sufletului său la Green Hours JAZZ Fest, precum și în continuare, cu fiecare nou eveniment găzduit de locul pe care l-a crescut mare, dăruindu-i totul.
Pumn de Țărână Band s-a format la inițiativa rapperului și liricistului Onisim Lungu care locuiește în Austria din 2002. Muzicienii s-au găsit în 2019 și au pornit la drum îmbinând muzica jazz cu rap-ul și spoken word-ul. De atunci trupa s-a dezvoltat organic într-o direcție inovatoare, utilizând estetici aparent contradictorii, cum ar fi poezia și dansurile balcanice sau jazzul contemporan și metricile muzicii trap. Același caracter contradictoriu este vizibil și în textele lui Onisim, care pendulează între real și ireal într-o manieră extrovert-contemplativă.
Contrastul dintre vocea feminină și cea masculină, cât și culorile individuale pe care le aduc cu ei cei 5 instrumentiști, spun o poveste muzicală, care traversează mai multe lumi, în căutarea unui sound proaspăt și bine servit.
O primă astfel de poveste se găsește pe albumul ”Muza din Hostel Costel”, care a fost lansat în 2020 și care este disponibil pe CD și pe Vinil.
– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
Preț bilete:
– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 9 Septembrie 19:00 - Joi 9 Septembrie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120