Septembrie, 2019

joi05Septembrie7:30 PM9:45 PMPink Floyd Reimagined7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,Rock60 Locuri ocupate

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Pink Floyd Reimagined

Cătălin Milea – sax
Albert Taijti – pian
Michael Acker – bas
Iulian Nicolau – percuții

Pe 5 septembrie, saxofonistul Cătălin Milea revine pe scena de la Green Hours după o lungă absență datorată periplului său în America de Sud (Mexic, Columbia, Belize).
Proiectul “Pink Floyd Reimagined” a fost pus în scenă de către saxofonist la Jaffa Jazz Festival 2018 (Israel), în premieră, într-o formulă cu componență internațională (Brazilia, România, Israel) și la Gărâna Jazz Festival 2019, fiind un spectacol tribut adus unuia dintre grupurile cele mai iubite și influente de muzică rock: Pink Floyd.

Sursa de inspirație sînt piese reprezentative ale trupei, precum “Another Brick in the Wall”, “Money’,‘ “Shine on You Crazy Diamond”, “Goodbye Blue Sky”, “Pigs”, în aranjamente care re-creează sonoritățile atît de rafinate de la Pink Floyd, lăsînd loc improvizațiilor prezente și în muzica grupului britanic.

– – –
intrare:
– 40 de lei – achitat în avans, online, pe Bilet.ro [achitarea în avans presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 50 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)

# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 5 Septembrie 19:30 - Joi 5 Septembrie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120