Iunie, 2020

vineri12Iunie7:30 PM9:30 PMPAOLO PROFETI QUARTET7:30 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

PAOLO PROFETI QUARTET

Paolo Profeti | alto sax, compoziții
Adi Stoenescu | pian, compoziții
Alex Marin | contrabas
Gabi Matei | tobe

Paolo Profeti și Adrian Stoenescu colaborează deja de cîțiva ani buni, fiecare fiind implicat în proiectul celuilalt, respectiv Paolo Profeti European Collective și Adi Stoenescu Group. Doi muzicieni din noul val li se alătură ca secție ritmică: Alex Marin (contrabas) și Gabi Matei (baterie).

”După trei luni de absență, timp în care singura audiență ne-au fost vecinii și familia, ne întoarcem pe scenă cu o mare dorință de a lua din nou contact cu publicul. Păstrând distanța socială, evident. 🙂
Am pus în playlist compoziții scrise în carantină, piese de pe albumele “Waiting for Bucharest” și “Glide”, dar și câteva din standardele noastre preferate.” (Paolo Profeti)

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 13 iunie!

Preț bilete:
– 35 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 12 Iunie 19:30 - Vineri 12 Iunie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120