Iunie, 2022

joi09Iunie7:00 PM9:00 PMPaolo Profeti European Collective Jazz (R)evolution7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Paolo Profeti European Collective
Jazz (R)evolution
Paolo Profeti – alto sax, compoziție & aranjamente
Albert Tajti – pian
Mike Alex – bas
Tavi Scurtu – baterie
Trupa a luat naștere din ideea și pasiunea lui Paolo Profeti, compozitor și saxofonist italian ce locuiește deja de 9 ani la București. Aici a creat European Collective, care a debutat în 2015 cu albumul “Waiting for Bucharest”, lansat la casa românească de discuri Fiver House Records.
Trupa va prezenta lucrări noi, inspirate din realitățile istorice, economice și sociale din ultimii ani, precum și piese extrase din ultimul album „Glide”, (lansat în ianuarie 2019 la prestigioasa casă de discuri italiană, UR Records).
Publicul are ocazia să ia contact cu un proiect contemporan, inovator și autentic, în același timp însă adânc înrădăcinat în tradiția jazz-istică.
European Collective a participat la festivaluri importante precum: TM Jazz Festival 2017 (main stage), TIFF Festival 2017, Transilvania Jazz Festival 2016, preview Green Hours JAZZ Fest 2017 & Green Hours JAZZ Fest 2015, Arcub – Artist in Residence 2016, Smida Jazz 2019, Jazz Cave Festival 2021, Bià Jazz Festival 2021 (Abbiategrasso, Italia), precum și la turnee în Germania, Norvegia, Finlanda, Turcia și Italia.

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 9 Iunie 19:00 - Joi 9 Iunie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120