Februarie, 2019

duminică17Februarie8:00 PM9:30 PMOpiniile unui clovn8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Performance,Teatru20 Locuri ocupate30 Locuri rămase

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

OPINIILE UNUI CLOVN
după Heinrich Böll

un One Man Show
ALEX BUESCU

regia: Anca Maria Colțeanu
muzica: Ovidiu Savu
costume: Matei Vladimir
producția: Teatrul LUNI de la Green Hours

”- Dar tu ce ești de fapt: catolic, protestant sau evreu?
– CLOVN!”

„Sunt clovn sau, denumirea oficială a profesiunii mele, comic” – aşa se prezintă Hans Schnier, artistul nefericit din perspectiva căruia este privită societatea germană din timpul şi de după cel de-al Doilea Război Mondial.

Unul dintre cei mai importanți scriitori ai perioadei postbelice, Heinrich Böll a primit în 1972 Premiul Nobel pentru literatură, iar lucrările sale sînt traduse în peste 30 de limbi.


intrare:
– 20 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 30 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

 

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului. ATENȚIE: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică & relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ ATENȚIE: accesul publicului în sală NU este permis după startul reprezentației.
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 17 Februarie 20:00 - Duminică 17 Februarie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120