Noiembrie, 2020

sâmbătă14Noiembrie2:00 PM4:00 PMOigăn Plays Dylan again2:00 PM - 4:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Oigăn plays Dylan again

Se ia una bucată Oigăn (RATB, Kumm, Moon Museum).
Se cercetează rădăcinile și pasiunile muzicale.
Se ajunge la concluzia că una dintre primele iubiri la care se întoarce periodic la fel de entuziast este Bob Dylan. Deci (deși este o relație cu sens unic) putem scrijeli cu briceagul pe un stejar că:
Oigăn + Dylan = Love

Dylan a luat Nobelul pentru literatură, Dylan a zis de Joan Baez că her “poetry was lousy”, Dylan a fost scris în cărți și pe piele, a bîntuit prin lume, a hăituit suflete, a scos un album superb în acest an pandemic și pe 27 octombrie va fi cîntat de Oigăn, la Green Hours.

“One more cup of coffee ‘fore I go”
Come!

📸 Vladimir Ivanov

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 6 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:

– 60 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 14 Noiembrie 14:00 - Sâmbătă 14 Noiembrie 16:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120