Aprilie, 2023

miercuri12Aprilie8:00 PM10:00 PMNøMad. French Singing PopUnderGreen8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Pop

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

NøMad

Elveția/România
Christophe Meyer – voce, ghitară
Sébastien Bandelier – bas
Andrei Hâncu – baterie

NøMad: no mad – no Føu! French-singing pop

NøMad, a new musical project by Swiss novelist and musician NøMad .
The NøMad project was recorded in collaboration with several musicians, mainly with Clive Deamer, drummer of Portishead and Radiohead.

Parteneri: Office de la Culture du Canton du Jura, ProHelvetia, Ambasada Elveției în România & Swiss Sponsors’ Fund.

Preț bilete:– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 12 Aprilie 20:00 - Miercuri 12 Aprilie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120