Iunie, 2019

luni10Iunie7:30 PM9:45 PMNightlosers [acustic]7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Blues,World Music55 Locuri ocupate45 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

NIGHTLOSERS [acustic]

NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994, cunoscută pentru muzica ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. În cei 20 de ani de existență au concertat în SUA, Canada și în mai toată Europa.

Sînt cunoscuți publicului larg datorită pieselor ”Bețivan Ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească & românească).

Momente de rhythm & blues acoustic, tradițional, bluegrass …

CONCERTUL VA AVEA LOC ÎN GRĂDINĂ. În caz de ploaie, evenimentul va fi amînat. Decizia eventualei amînări va fi luată în 10 iunie, la ora 14.00 și va fi imediat anunțată pe fb….
SPERĂM SĂ NU FIE CAZUL 🙂

Hanno Hoefer – ghitară, voce, muzicuță, washboard, ukulele
”El” Lako Jimi – ghitară, vioară
Grunzo Geza – clape, acordeon
Lucian “Stein” Pop – bas, contrabas
Claudiu Purcărin – tobe și porcușori de cauciuc
Peter Attila – braci, inginer de sunet

“A delicious mixture of blues and folk music from the Balkan area, with some jazzy-funky grooving on top, and a whole lot of humour. NIGHTLOSERS’ music is full of surprises and original turns.
The blues playing was superb, the singing completely authentic: these guys knew what they were doing.”
(The Independent)

intrare:– 40 de lei
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com)
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 10 Iunie 19:30 - Luni 10 Iunie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120