Octombrie, 2019

miercuri23Octombrie8:00 PM10:30 PMNicolas Simion Quartet | lansare CD: Romanian Ethno Jazz8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz12 Locuri ocupate33 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Nicolas Simion Quartet
lansare CD: Romanian Ethno Jazz

Nicolas Simion – saxes
Sorin Romanescu – ghitară
Lehel Vitalyos – contrabas
Iulian Nicolau – baterie

Saxofonist de jazz și improvizator, compozitor și producător, Nicolas Simion a studiat clarinetul, pianul, saxofonul și flautul. Debutează în jazz la începutul anilor ’80, fondează grupul Opus 4 cu care susține un număr record de concerte în țară. După expatrierea la Viena, Nicolas Simion concertează și înregistrează cu nume importante de pe scena internațională de jazz precum Mal Waldron, Tomasz Stanko, Idris Muhammad Jim Pepper, Ino Nobuyoshi, Gunther Schuller, Archie Sheep, Lee Konitz, Jancsy Körössy. Un muzician complex, cu peste 20 de albume înregistrate și distrubuite atât în Europa, cât și în SUA, Nicolas Simion înființează în 2004 casa de discuri 7Dream Records și participă intens la programele „Classic Meets Jazz”. Este laureatul premiului „Theodor Körner Förderpreis” (1995) acordat de Ministerul Culturii din Austria pentru baletul „The Unfinished Square”. Nicolas Simion a primit WDR Jazz Preis 2015 (Germania) pentru improvizație, precum și Premiul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

La fel ca alți compozitori români contemporani, Nicolas Simion își găsește inspirația în bogatul rezervor de muzică populară tradițională românească. Avînd compoziții de calitate meditativă sau epică, păstrînd un echilibru între liric și trepidant, Nicolas a devenit cunoscut pentru “prezența superbă pe scenă și darul său narativ ca lider.” (Jazzwise).

– – –
intrare:
_ 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
_ 40 de lei – achitat în ziua evenimentului
++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 23 Octombrie 20:00 - Miercuri 23 Octombrie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120