August, 2021

marți03August7:00 PM9:00 PMNEA VASILE & TARAFUL DE LA MÂRȘA7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Lăutărească

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

NEA VASILE & TARAFUL DE LA MÂRȘA

Nea Vasile își sărbătorește cea de-a 85-a aniversare în grădina Green Hours!

Nea Vasile Dinu din comuna Mârșa, județul Giurgiu, este unul din cei mai vestiți cîntăreți din gură ai zonei, dar și un foarte bun țambalagiu.

Cunoscut în toată țara dar și în Europa se prezintă într-o formă deosebită, la cei 85 de ani recent împliniți și abia așteaptă să vină să vă cînte piese vechi tradiționale de pe Vlașca, dar și cîteva hore și sîrbe, pentru cînd se-ncinge treaba. De-a lungul carierei a cîntat în nenumărate țări, din Rusia pînă în Franța, din Grecia pînă în Germania. Pe lîngă concertele cu taraful propriu, a colaborat, printre alții, cu Taraf de Haidouks, Zdob și Zdub – cu care a lansat celebrul hit Dimineața pe răcoare, pe care o să-l auziți și în concert –  și Nightlosers, dar cea mai dragă amintire îi este cind i-a cîntat Regelui Mihai în persoană la o întîlnire în Franța în 1993.

Băieții lui, despre care spune că sînt „extraordinar de bunicei” sînt:

Nea Marin zis Bizon – acordeon și voce
Costică Dinu – țambal mare și mic
Tiu Zaharia – contrabas
Lilian Grigore – acordeon
Relu Ștefan – vioară


Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).

Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 60 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 3 August 19:00 - Marți 3 August 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120