Iulie, 2021

miercuri28Iulie7:00 PM9:00 PMMarta Popovici & On The Fly + 7th SenseJAM CIRCLE #17:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Jazz

Detalii eveniment

 
JAM Circle prezintă @ Green Hours:

Marta Popovici & On The Fly

Marta Popovici – voce
Adi Stoenescu – pian
Bogdan Tănase – ghitară & efx 
Alexandru Marin – bas electric
Gabi Matei – baterie

Marta Popovici este una dintre cele mai promițătoare voci ale noii generații care formează scena actuală de jazz a României. Avînd la bază stilistica muzicii de jazz, proiectul pe care l-a pornit în anul 2018, On The Fly, este expresia vie și proaspătă a tinerei generații autohtone, care îmbină tradiția muzicală a genului cu sonorități moderne precum soul, r&b, neo-soul, trip-hop.

&

7th Sense

Laura Benedek – bas
Sergiu Bivol – trompetă
Adi Stoenescu – pian Rhodes
Gabi Matei – baterie

Sîntem învățați de obicei că oamenii au cinci simțuri de bază. Întreabă un neurolog și s-ar putea ca răspunsul să te surprindă. Mulți medici identifică nouă sau mai multe simțuri — unii vorbesc chiar de douăzeci și unu.
Dacă-i întrebi pe cei de la 7th Sense, cea mai recentă apariție în JAM CIRCLE, nu numai că vei primi o varietate de răspunsuri — vei primi și niște EMOȚIE: jazz românesc proaspăt, cu un pic de aromă britanică.
Piesele pe care le-au ales pentru acest concert sînt un preview al călătoriei lor și al emoțiilor pe care vor să le transmită. ”Oricâte obstacole și greutăți întîmpinăm, mereu există o lumină de care trebuie să ne ținem în haosul care ne înconjoară zi de zi”, mărturisesc ei. Poeta Amanda Gorman pune această idee în cuvinte splendide: ”Fiindcă există mereu lumină, dacă avem curajul s-o vedem — dacă ne găsim curajul s-o fim.”
De asemenea, s-ar putea să vrei să dai play numai ca să asculți una dintre foarte puținele interprete de ghitară bass din România. Audiție plăcută!

Un nou proiect de jazz și performance revitalizează scena culturală carantinată a României. Artiștii din Jam Circle vin cu aer proaspăt în plămâni și te invită să vibrezi pe muzici originale regrupate în vremuri neobișnuite, după ce, de-a lungul timpului, au împărțit scena cu muzicieni de renume mondial precum Chick Corea, Robert Glasper, Dianne Reeves, Jan Garbarek sau Antonio Sanchez.

The Jam Community este un grup de prieteni și muzicieni cărora le place să se joace, să improvizeze și să exploreze noi teritorii sonore. Muzică africană, blues, jazz, soul, funk, rock, dub, disco, hip hop, drum and bass, nu jazz — ei nu refuză nicio sursă de inspirație, niciun pretext pentru a interacționa neîngrădit, dând cu share la experiențe eliberatoare ale realului.

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
Preț bilete:
– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 28 Iulie 19:00 - Miercuri 28 Iulie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120