Iulie, 2018

duminică01Iulie8:00 PM9:30 PMAȘTEPTÂNDU-L PE MAROT8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru5 Locuri ocupate45 Locuri rămase

Detalii eveniment

AȘTEPTÂNDU-L PE MAROT, de data asta.
spectacol găzduit de Teatrul LUNI
 
cu: Eduard-Petru Jighirgiu, Damian-Victor Oancea, Dana Vulc
 
Text și regie: Theo Herghelegiu
 
În ’50 (stră)bunicii noștri îi așteptau pe americani. Dar ei, asemeni personajului titular din celebra piesă “Așteptându-l pe Godot”, n-au mai venit niciodată.
In ’90, noi și părinții noștri, i-am așteptat din nou. Pe americani, pe europeni, pe eschimoși – oricine era bine-venit, numai să ne ghideze puțin prin democrația care ne lovise crunt. Sub centură. Iar aceștia – au venit, sau n-au venit.
In 2018, unii dintre noi încă mai așteaptă ceva. Sau pe cineva… Depinde de gradul de implicare al fiecăruia. Si de orizontul fiecăruia. Si de IQ-ul fiecăruia.
 
Un spectacol despre expectații, false identități și imposibilitatea de a pune lucrurile la locul lor, într-o țară care… încă așteaptă.

Intrare:
– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 30 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezerlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Duminică 1 Iulie 20:00 - Duminică 1 Iulie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120