Iunie, 2021

marți08Iunie7:00 PM9:00 PMMaria Răducanu. Cîntice din lume7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

MARIA RĂDUCANU
Cîntice din lume

Maria Răducanu – voce, ghitară

Maria Răducanu este o artistă greu de categorisit stilistic.
De un clasic nonconformism, ea îşi provoacă publicul, cu fiecare nouă apariţie, la sinceritate, deschidere, declişeizare.
Maria Răducanu nu cîntă pentru snobi, deşi muzica ei este una de rafinament.
Că se află stând turceşte pe o străduţă din Paris sau pe scena unei Filarmonici, cîntul ei stă sub semnul aceluiaşi crez “dostoievskian” potrivit căruia Frumosul va mîntui Lumea.

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 6 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:

– 60 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 8 Iunie 19:00 - Marți 8 Iunie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120