Octombrie, 2020

joi15Octombrie4:30 PM6:00 PMTerra Nova4:30 PM - 6:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Performance

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Terra Nova
Renașterea Spiritului

Maia Morgenstern și Ovidiu Lipan Țăndărică

& Adrian Stavian- keyboards

Redescoperirea liniștei interioare prin muzică și poezie” – acesta este laitmotivul spectacolului “Renașterea spiritului”, realizat de doi dintre marii artiști ai scenei muzicale și teatrale romanesti: Ovidiu Lipan Țăndărică și Maia Morgenstern.
Spectacolul este în același timp o revenire la stilul New Age, inspirat și din studiile antroposofice ale filosofului austriac Rudolf Steiner. Fără vreo legatura cu practicile oculte, ceea ce vă propunem este aducerea spectatorilor într-un spațiu care va permite cu generozitate introspecția, autoobservația și, în același timp, redescoperirea unor valori reale necesare în vremurile tulburi pe care le trăim.

Timp de o oră și jumătate, auditoriului i se va oferi un spectacol complet din punct de vedere muzical, poetic și vizual.
Muzica meditativă este compusă în totalitate de Ovidiu Lipan, în timp ce Maia Morgenstern va recita din creații semnate de poeți români și străini.

– – –

Preț bilete:
– 30 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 6 spectatori).

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 15 Octombrie 16:30 - Joi 15 Octombrie 18:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120