Martie, 2023

vineri24Martie8:00 PM10:00 PMMagic MoonlightLovestruck Festival8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă în cadrul Lovestruck Festival:

Ana Bubyk & Sian Brie
Magic Moonlight

Ana Dubyk – voce
Sian Brie – chitară

Îmbinând atmosfera visătoare a compozițiilor Anei cu sonoritățile experimentale ale chitarei lui Sian, duo-ul își propune să poarte publicul într-o lume în care contrastele se armonizează̆.


Ana Dubyk a studiat jazz vocal la Universitatea Națională de Muzică din București, iar în 2018 a absolvit Masterul în cadrul secției de jazz a Conservatorului Prins Claus din Groningen, Olanda. A cântat în diferite cluburi de jazz și festivaluri din România, Olanda, New York, Germania și Republica Moldova. A colaborat cu muzicieni din România, Columbia, SUA, Coreea, Italia, Spania, Franța, Lituania și Rusia, precum Mircea Tiberian, John Betsch, Andrea Caruso, Toma Dimitriu, George Dumitriu, Albert Tajti, Michael Acker, Mihai Iordache etc. Printre proiectele sale se numără grupurile Blue Noise (a cappella), From a Quiet Place sau Halcyon (proiect cu care a lansat primul său album în septembrie 2022).
După ce studiază la Conservatorul din București, unde este inițiat în jazz și free jazz de pianistul Mircea Tiberian, Sian Brie se mută la Berlin. Aici are ocazia să cunoască și să colaboreze cu importanți muzicieni ai scenei berlineze, cum ar fi Christian Lillinger, Horst Nonnenmacher sau Manuel Miethe. După un an, Sian Brie pleacă la Londra, oraș care îi permite întâlnirea cu muzicienii alături de care va forma grupul experimental UMAMI. Alături de UMAMI, Sian Brie are o serie de concerte în România, cele mai recente fiind pe scena Sălii Radio Cluj și la Teatrul Apollo 111 din București. Este membru co-fondator al formației de muzică experimentală And then This!, iar printre alți muzicieni cu care colaborează se numără Mircea Tiberian, Maurice de Martin, Michael Griener, Mihai Iordache etc.
intrare liberă, în limita locurilor disponibile, cu rezervare prealabilă @: rezervlagreen@gmail.com☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 24 Martie 20:00 - Vineri 24 Martie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120