Iulie, 2023

miercuri26Iulie7:00 PM9:00 PMLouis King. Rockin’ Blues EveningGreen Garden7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Blues

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Louis King. Rockin’ Blues Evening

Louis King (Australia) – voce și ghitară
Eric Hofmans (Olanda) – voice și ghitară
Hanno Hoefer (România) – bas
Claudiu Purcărin (România) – baterie

Ladies and gents: Louis King- “Regele Blues-ului Australian”!!!

Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album, în 1996, cîștigînd în acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards.
Louis a avut onoarea să cînte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvîrșiți, precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele ghitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.
Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atît în Australia, cît și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite, precum: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania.

Începutul anului 2017 îl surprinde interpretînd muzica sa inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional prin care a celebrat 20 de ani de carieră. Cu prilejul acelui turneu, Louis King a concertat și în România. l
Anul acesta îl primim pentru a doua oară la noi în țară, cu ocazia lansării noului său album intitulat „The Royal Blue Trio”.

Preț bilete:
– 60 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 26 Iulie 19:00 - Miercuri 26 Iulie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120