Septembrie, 2019

joi19Septembrie7:30 PM9:45 PMLAURA BENEDEK meets Spectrum7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz14 Locuri ocupate46 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
LAURA BENEDEK meets SPECTRUM
 
Laura Benedek – bas
Miruna Maria – voce, percuții
Anca Sîrbu – voce, ghitară
Lucas Contreras – ghitară
Laura Benedek, Miruna Maria, Anca Sîrbu, Lucas Contreras se vor întîlni și se vor juca cu voci, ghitare bas, electrice și acustice, percuții și diverse efecte. Se vor desfăta cu puritate de copii, dar cu simț de răspundere de profesioniști. Vor expune rezultatul la Green Hours, pe 19 septembrie.
Niciun membru al proiectului nu face discriminare în functie de genul muzical, dar se poate spune că influențele principale din perioada aceasta sînt jazz-ul, rock-ul și scena noua de r&b și soul. Enjoy!
 
intrare:
_ 20 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro
_ 30 de lei – achitat în ziua evenimentului++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485)
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com
 
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.
 

Ora

Joi 19 Septembrie 19:30 - Joi 19 Septembrie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120