Iunie, 2020

sâmbătă27Iunie11:00 AM12:30 PMLaboratorul muzical al Marucăi. Spectacol pentru copii11:00 AM - 12:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120Spectacole:TeatruConcerte:Folk

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Laboratorul muzical al Marucăi
spectacol pentru copii

Maruca Iordan – voce, fluiere
Florin Iordan – fluiere, nai, cimpoi, cobză, țiteră, rav vast
Daniel Pop – drîmbă, fluiere, percuții
Beatrice Iordan – cobză, voce, gordună

Proiectul Laboratorul muzical al Marucăi este un amestec original de copilărie, tradiție și experiment. Membrii grupului provin din două familii: una de sînge (familia Iordan, din care fac parte Maruca Iordan și părinții ei: Beatrice și Florin) și alta spirituală (grupul Trei parale, din care fac parte cei doi părinți, împreună cu Daniel Pop).
Repertoriul este variat și include: cîntece de copii, melodii tradiționale, compoziții proprii, cover-uri originale ale unor piese cunoscute – toate altoite pe instrumentele tradiționale românești: fluiere, caval, cimpoi, cobză, țiteră, drâmbă, gordună, tobă, dairea.

– – –
– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, spectacolul va fi amînat pentru a doua zi – 28 iunie!

Preț bilete:
– 25 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.

Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 27 Iunie 11:00 - Sâmbătă 27 Iunie 12:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120