Noiembrie, 2020

sâmbătă07Noiembrie4:00 PM6:00 PMRaul Kusak. The Swing4:00 PM - 6:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Spectacole:PoezieConcerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Raul Kusak
”The Swing”

Raul Kusak – piano
Sorin Ciprian Nicolescu – trumpet
Ovidiu Gurban – sax
Kiba Dachi – bass
Adrian Tetrade – drums

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 6 spectatori).

Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.


Preț bilete:
– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 50 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 7 Noiembrie 16:00 - Sâmbătă 7 Noiembrie 18:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120