Septembrie, 2020

joi03Septembrie7:00 PM10:30 PMGreen JAZZ & THEATRE FestDAY III7:00 PM - 10:30 PM Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Jazz (& Theatre) Fest XII / PANDEMIC Edition
September 1-4, 2020

Outdoor, in the Green Hours Garden
Starting with 7PM

Thursday, Sept. 3rd

CORINA SÎRGHI & CĂTĂLIN RĂDUCANU

Corina Sîrghi – vocal
Cătălin Răducanu – piano

EDGAR KNECHT meets FREDERIK KÖSTER (DE)

Edgar Knecht – piano
Frederik Köster – trumpet

Tickets: 100 RON/evening:
www.bilet.ro

Bonus:
Friday, Sept. 4th
Online concert from Poland

Seifert Competition Winners in Bucharest

Mateusz Smoczyński – violin
Bartosz Dworak – violin
Dawid Czernik – violin
Max Mucha – bass
Dawid Fortuna – drums

Financed under the NIEPODLEGŁA / INDENPENDENT Multiannual Programme for 2017-2022, as a part of the “Cultural Bridges” (“Kulturalne pomosty”) grant programme of the Adam Mickiewicz Institute.

All spectators will be considered mini sponsors of the festival. Because without their contribution, we couldn’t make it.

A huge “thank you” to the long term friends of the club and festival:
Goethe Institut București, Adam Mickiewicz Institute, Jazz Festivals and Events, Victor Bartiș, Green Sound Team, Andante Music, Jazz.Ro, Medinst, Sâmburești, Bilet.ro

– – –

The Trumpet Man is coming to town!

Green Hours JAZZ Fest XII se va desfășura între 1-4 septembrie 2020 (amînat din pricina pandemiei, datele inițiale fiind 28-31 mai a.c.), în emblematica deja pentru București, “grădina artistică Green”.
Astfel, GHJFest se suprapune cu celebrarea a 26 de ani de Green Hours, chiar pe 1 septembrie.
Deși reconfigurat, ne dorim să ne surprindem în continuare publicul și partenerii cu un line-up format din excelente trupe românești și internaționale.

De asemenea, în ideea celebrării nu numai a jazz-ului, ci, după cum menționam mai sus, a hub-ului cultural Green Hours, aflat în primul sfert de secol + 1, veți putea viziona și 2 excelente spectacole de teatru:
“Aici nu se simte” – de Lia Bugnar (cu: Lia Bugnar și Marius Manole). Poate unul dintre cele mai frumoase texte dramaturgice scrise vreodată și atît de potrivit cu vremurile pandemice pe care le trăim

și

un monolog din hitul anilor 2000,  SEX DRUGS ROCK & ROLL – de Eric Bogosian (cu Florin Piersic Jr.).

– – –

“Atmosfera de la Green Hours este una dintre cele mai mișto experiențe pe care le poți avea în București. Iar melanjul de jazz, grădină de vară, boemie și spirit independent se poate trăi cel mai intens în cadrul Green Hours JAZZ Fest. (…) Faptul că, indiferent de vreme, de zi a săptămânii sau de climatul economico-social, la Green se repetă, se joacă și se pune pe scenă cultură îl transformă într-unul dintre bastioanele artiștilor bucureșteni.” (Sabina Baciu – Creative Est)

“Citizens in Bucharest – you have a pearl in your city. Something very special.” (Jacob Mangwana Haagendal, manager jazz Danemarca)

– – –

greenjazzfest.ro

Ora

Joi 3 Septembrie 19:00 - Joi 3 Septembrie 22:30