August, 2021

miercuri18August7:00 PM9:00 PMAna Dubyk / Albert TajtiThe Summer Knows7:00 PM - 9:00 PM Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
The Summer Knows
Ana Dubyk / Albert Tajti
 
Ana Dubyk – voce
Albert Tajti – pian
 
Ana Dubyk și Albert Tajti au început să cînte în duo împreună în iarna anului 2015. De atunci, cei doi au pornit prin explorarea lumii standardelor de jazz – prin aranjamentele lui Albert a cîtorva piese preferate, continuînd cu piese originale ale Anei – precum “Silence In Petrila” (cîntec apărut în documentarul semnat Andrei Dăscălescu, ”Planeta Petrila”) și piese scrise împreună, precum ”Little Elephant”.

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 30 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 18 August 19:00 - Miercuri 18 August 21:00