Ianuarie, 2020

marți21Ianuarie8:00 PM9:45 PMCui i-e frică de Mitică sau Atenție, se taie apa8:00 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru12 Locuri ocupate23 Locuri rămase

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

Cui i-e frică de Mitică sau Atenție, se taie apa!
de Sever Bârzan

cu: Ștefan Huluba, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Kostas Mincu, Reka Szasz, Cristina Danu, Sever Bârzan

regia: Matei Lucaci-Grunberg
producția: Jamais Vu & Teatrul LUNI de la Green Hours (nov. 2018)
O şedinţă obişnuită a unei Asociaţii de Proprietari se transformă pe neaşteptate în prilej de dezbatere, în momentul în care pe ordinea de zi apare problema realegerii preşedintelui de bloc. Mitică Vasilescu, preşedintele Asociaţiei de Proprietari vreme de 15 ani, consideră în primă fază că procesul „electoral” este doar o formalitate de îndeplinit îndeplinită, fiind de altfel sigur că va fi reales, revolta locatarilor faţă de felul în care procedează el duce însă la o întorsătură de situaţie, în care 3 dintre locatari îşi anunţă brusc candidatura: un tânăr antreprenor în domeniul IT, o profesoară de limba română şi o angajată a unui salon de înfrumuseţare.Alianţe, trădări, oportunităţi şi sabotaj, conspiraţii şi intrigi, totul într-o comedie ce îmbracă forma unei „tragedii domestice de excepţie”.

– – –
intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pe Bilet.ro [achiziționarea biletului în avans presupune automat și rezervarea locului]
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 21 Ianuarie 20:00 - Marți 21 Ianuarie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120