Aprilie, 2019

sâmbătă06Aprilie8:00 PM10:30 PMCosmic Trio8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Bossa Nova,Jazz,Pop13 Locuri ocupate47 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Cosmic Trio

Cătălina Beța – voce
Albert Tajti – pian
Dan Alex Mitrofan – ghitară
 
Un soi de ”trei într-o barcă”…
Trei muzicieni faini, care s-au regăsit în muzică și prietenie și experiment artistic, dar mai ales în sensibilitate, joacă și bucurie.
 
An exploring playful journey the three musicians embark on. It’s personal, it’s crazy, it’s hot and it’s frisky, it’s a fly up and it’s a fall deep. Come and share the vibe with them!
intrare:
– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 lei – achitat în ziua evenimentului
 
++redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică & relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ ATENȚIE: accesul publicului în sală NU este permis după startul reprezentației.
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 6 Aprilie 20:00 - Sâmbătă 6 Aprilie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120