Octombrie, 2023

vineri27Octombrie7:00 PM9:00 PMCorina Sîrghi și Taraful Jean Americanu. Of, măi, șprițulegrădina Green Hpurs7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Lăutărească

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu
Of, măi, șprițule!
Corina Sîrghi voce
Shaun Williams – acordeon
Marian Șerban – țambal
Meltiade Mihalache – vioară
Constantin Nechita – contrabas

O seară de „petrecere și multa tristețe”.
„Să-ți cânți povestea vieții pe o melodie atât de frumoasă mi se pare cel mai frumos lucru de pe Pământ” – (Corina Sîrghi – Euronews.ro)

Locuri limitate

Preț bilete:

– 100 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 27 Octombrie 19:00 - Vineri 27 Octombrie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120