Septembrie, 2020

vineri18Septembrie7:30 PM10:30 PMFanfara Chavorre. Copiii din Zece Prăjini7:30 PM - 10:30 PM Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Noua generație de lăutari din celebrul sat Zece Prăjini vine la București pentru prima dată!

Crescuți pe muzica ritmată de fanfară, cântată de tații și bunicii lor, cei șase membri ai “Fanfarei Chavorre – Copiii din Zece Prăjini” n-au putut să stea departe de instrumente. Mânuiesc trompeta, saxofonul, clarinetul, toba sau baritonul într-un stil pe care numai dacă te naști acolo îl poți învăța așa.

„𝑬𝒔𝒕𝒆 𝒖𝒏 𝒇𝒐𝒄 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒓𝒅𝒆 𝒊̂𝒏 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒊𝒐𝒓 𝒔̦𝒊 𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂̆ 𝒄𝒂 𝒔𝒂̆ 𝒎𝒆𝒓𝒈𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒄𝒂̂𝒏𝒕̦𝒊”, spune Adi Trifan, 16 ani, unul din membrii trupei.

Mai multe despre fanfara de copii din Zece Prăjini, județul Iași, aici: https://www.scena9.ro/article/fanfara-copii-zece-prajini-iasi

Featuring:
Andrei Viziru (Dusic) – tobă
Alex Panțîru (Didic) – saxofon
Leo Radu (Codiță) – trompetă
Adi Trifan (Iula) – clarinet
Sebi Novac – bariton

* Acest eveniment face parte din proiectul „Drumul lăutarilor – copii și femei în lăutărie”, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 19 Septembrie.

Preț bilete:
– 20 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 25 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 18 Septembrie 19:30 - Vineri 18 Septembrie 22:30