Octombrie, 2019

joi10Octombrie8:00 PM10:00 PMCont(r)acte8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Spectacole:Teatru5 Locuri ocupate25 Locuri rămase

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

Cont(r)acte
de Mike Bartlett

cu: Theodora Stanciu, Diana Cavallioti / Irina Antonie

regia: Cristi Juncu
traducerea: Cristi Juncu
scenografia: Cosmin Ardeleanu

spectacol susținut și găzduit de Teatrul LUNI de la Green Hours

”E un fapt binecunoscut că un procent foarte ridicat al tinerilor absolvenţi de facultate (deci şi, în opinia mea, un procent semnificativ al spectatorilor teatrului LUNI) îl reprezintă cei al căror vis e angajarea, urmată de o carieră strălucită, în cadrul unei companii de top. Prin intermediul unei tinere ambiţioase căreia nu-i aflăm decât prenumele, Ema, dramaturgul britanic Mike Bartlett ne introduce în dedesubturile parcursului unei astfel de cariere. Din acest punct de vedere, cont(r)acte poate fi considerat nu doar un spectacol de teatru, ci şi oportunitatea de a asista la un workshop de perfecţionare, la un training.
… Nu v-aţi decis încă să rezervaţi bilete?
Of, nu vroiam să divulg nimic din povestea propriu zisă a piesei… Bine, vă desconspir preambulul: la scurt timp după angajare, Ema e chemată pe neaşteptate în biroul celei de care depinde de acum încolo viaţa ei – Şefa.” (Cristi Juncu)

 – – –
intrare:
– 35 de lei. Biletele se pot achita la sediul Green Hours, sau online, pe Bilet.ro
++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 5-10 minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 10 Octombrie 20:00 - Joi 10 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120