Martie, 2024

sâmbătă09Martie8:00 PM10:00 PMHanno Hoefer & Soul Serenade8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Tango,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Hanno Hoefer & Soul Serenade
Hanno Hoefer & Soul Serenade, în casa Green Hours
Cei trei muzicieni aduc propriul lor melanj de blues, country, bluegrass și old time, cu emfaza pe timbralitatea și varietatea instrumentelor specifice muzicilor de peste ocean. (chitare, muzicuțe, lapsteel, resonator, bas).

Hanno Hoefer este muzician, regizor de film, actor, producător, dar a studiat și istorie și etnologie. Printre formulele de referință menționăm membru fondator al formației “Nightlosers”, membru al proiectului de etno-jazz al lui Harry Tavitian – ”Orient Express” și membru al power-trio-ului “BluesCore”.

Soul Serenade este compusă din doi muzicieni care îmbină stiluri și estetici din istoria muzicală a Statelor Unite, într-un format pur acustic, fiind influențați in mod deosebit de blues, jazz & swing, specific anilor ’30 și ’40.

Preț bilete:

– 70 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 9 Martie 20:00 - Sâmbătă 9 Martie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120