Iulie, 2019

marți09Iulie7:30 PM9:45 PMLIBRE. Concert de Ziua Independenței Argentinei7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Tango33 Locuri ocupate17 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
LIBRE
concert de Ziua Independenței Argentinei
José Almar – voce & ghitară
Marți, 9 iulie, ziua în care se sărbătorește independența Argentinei, ai ocazia să asculți un recital de José Almar, artist originar din Buenos Aires, și să te bucuri de muzică argentiniană autentică.
José cîntă nu doar tango, ci și soul argentinian, o colecție de piese tradiționale argentiniene aranjate pentru voce și ghitară, printre care și piese cunoscute în rîndul iubitorilor de tango argentinian. Muzica sa este plină de accente calde de jazz, balade tradiționale, piese instrumentale și vocal-instrumentale.
Cunoscut pentru versatilitatea sa în domeniul artei, am putea să-l descriem pe José Almar ca pe un renascentist al secolului 21: dansator de tango, cîntăreț, ghitarist, pictor și co-autor, actor, designer digital, profesor și lista poate continua.
José s-a născut în Buenos Aires, Argentina în 1984. A făcut primii pași în domeniul artei în 1996. Muzică și dans, în 1999. Începînd cu anul 2006, José a călătorit în întreaga lume și a predat pe 3 continente, 20 de țări și prea multe orașe ca să fie enumerate.


intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 9 Iulie 19:30 - Marți 9 Iulie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120